Sprøde asparges med serrano og citron

Dato:

Del denne artikel:

Del denne artikel:

Sprøde asparges med skinke og citron er den perfekte sunde snack til foråret.

Ingredienser (2-3 personer):

  • 1 bundt grønne asparges
  • 6-8 skiver serranoskinke (eller parmaskinke)
  • 1 spsk ristede solsikkekerner
  • Fintrevet skal fra ½ økologisk citron
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Knæk de træede ender af aspargesene.
  2. Vikl en halv skive skinke omkring hver asparges.
  3. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 grader i 12-15 minutter, til skinken er sprød, og aspargesene er møre.
  4. Drys med ristede solsikkekerner, citronskal og lidt friskkværnet peber lige inden servering.

Perfekt som:

  • Sund forårs-snack
  • Let tilbehør til frokosten
  • Salt og sprød forret

Læs også: 5 overraskende lækre måder at bruge kikærter på

Læs også: Sellerikebab der overrasker ALLE – også kødelskere!

Andre Artikler

Hvad kendetegner en sociopat? Forskere forklarer de vigtigste tegn

Forskere forklarer, hvordan subtile adfærdsmønstre kan afsløre sociopatiske træk, længe før omgivelserne opdager dem.

Forskere finder potentiel genvej til hurtigere behandling af neglesvamp

Ny forskning viser, at en alternativ metode mod neglesvamp kan gøre behandlingen både hurtigere og mere effektiv.

Nyt studie: Unge spiser flere kalorier efter en periode med ultraforarbejdet kost

Ny forskning viser, at unge voksne reagerer forskelligt på den samme kost afhængigt af alder.

Derfor får du forkølelsessår, og sådan forkortes forløbet

Forkølelsessår opstår ofte i perioder, hvor kroppen presses af sygdom eller stress. Sådan kan du forkorte forløbet.

Hvad kendetegner en sociopat? Forskere forklarer de vigtigste tegn

Forskere forklarer, hvordan subtile adfærdsmønstre kan afsløre sociopatiske træk, længe før omgivelserne opdager dem.

Forskere finder potentiel genvej til hurtigere behandling af neglesvamp

Ny forskning viser, at en alternativ metode mod neglesvamp kan gøre behandlingen både hurtigere og mere effektiv.

Nyt studie: Unge spiser flere kalorier efter en periode med ultraforarbejdet kost

Ny forskning viser, at unge voksne reagerer forskelligt på den samme kost afhængigt af alder.