Salling Group lancerer nyt kødprodukt i deres butikker

Dato:

Del denne artikel:

Del denne artikel:

Et alternativ til det velkendte og populære hakkede oksekød er fra næste uge at finde i Salling Groups butikker.

Fra næste uge er der nyt i kølemontrerne i føtex, Netto og Bilka.

Et produkt bestående af hakket okse- og kyllingekød er blevet til i stærkt samarbejde med den danske leverandør og samarbejdspartner Hilton Foods og bliver for første gang tilgængelig for kunderne i Danmark.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Prisen for 400 g. vil starte på kun 30 kr. i Salling Groups butikker.

Læs også: Kostmønster kobles til bedre hjertesundhed i stort studie

“Vi glæder os altid til at præsentere vores kunder for nye produkter, men når der er tale om en vare, som vi er først med på markedet, er vi ekstra spændte”, siger Nicolai Lykke, kategorichef for kød i Salling Group, i pressemeddelelsen og fortsætter:

“Nogle vil måske stille spørgsmål ved kombinationen af kylling og okse, men produktet er testet, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger, hvor særligt smagen og konsistensen bliver fremhævet”.

De officielle kostråd

Fødevarestyrels kostråd anbefaler at reducere indtaget af eksempelvis oksekød og vælge lyst kød fremfor rødt.

Salling Group håber, at med det lavere indhold af netop oksekød i det nye produkt, men med de samme tilberedningsmuligheder, kan kunderne se fordelene i det nye produkt og har lyst til at prøve noget nyt.

Læs også: Nyt studie: Denne tevariant er det sundeste valg

Selvsamme styrelse beskriver på deres hjemmeside, hvordan man kan sænke klimaaftrykket af sit måltid ved eksempelvis at ændre mængden af oksekød og erstatte oksekød med eksempelvis kylling eller grøntsagsindhold.

“Når vi udvikler nye produkter, skal vi altid inspirere og gøre kunderne nysgerrige. Samtidig skal produktet appellere og adressere nogle af de ting, der fylder hos vores kunder, såsom ønsket om at spise mere efter de officielle kostråd, og med det nye kødprodukt tilbyder vi nu et velsmagende alternativ til det klassiske hakkede oksekød, som er manges favorit”. Vi håber, at vi har skabt en ny klassiker i de danske køkkener”, forklarer Nicolai Lykke.

Foruden okse- og kyllingekødproduktet, der er konventionelt produceret, får føtex, Netto og Bilka i næste uge også et blandingsprodukt bestående af oksekød og 35% ærteprotein.

Artiklen er baseret på informationer fra Via Ritzau.

Læs også: Ny forskning peger på, at tre næringsstoffer kan ændre social adfærd hos autister

Læs også: Rosmarin undersøges som naturligt middel i fremtidig sårbehandling

Andre Artikler

Kostmønster kobles til bedre hjertesundhed i stort studie

Ny forskning peger på markante sundhedseffekter som følge af en plantefokuseret kost.

GLP-1-midler undersøges for mulig effekt på tidlig Alzheimer

Nye resultater fra et stort studie giver et mere nuanceret billede af, hvordan GLP-1-medicin påvirker udviklingen af Alzheimer’s sygdom.

Nyt studie: Denne tevariant er det sundeste valg

En ny videnskabelig gennemgang påpeger, at der er store forskelle mellem brygget te og industrifremstillede varianter.

Ny forskning peger på, at tre næringsstoffer kan ændre social adfærd hos autister

En nyere undersøgelse peger på, at bestemte næringsstoffer kan påvirke dyr med autisme.

Kostmønster kobles til bedre hjertesundhed i stort studie

Ny forskning peger på markante sundhedseffekter som følge af en plantefokuseret kost.

GLP-1-midler undersøges for mulig effekt på tidlig Alzheimer

Nye resultater fra et stort studie giver et mere nuanceret billede af, hvordan GLP-1-medicin påvirker udviklingen af Alzheimer’s sygdom.

Nyt studie: Denne tevariant er det sundeste valg

En ny videnskabelig gennemgang påpeger, at der er store forskelle mellem brygget te og industrifremstillede varianter.