De minder om mini-pandekager med et sødt banan-overraskelsesfyld. Server dem med friske bær for ekstra smag.
Ingredienser (4 portioner)
- 2 modne bananer
- 1 æg
- 2 dl havregryn
- ½ tsk bagepulver
- ½ tsk vaniljeekstrakt (valgfrit)
- 1 dl mælk
- Smør til stegning
- Friske bær og evt. lidt vaniljesukker til servering
Sådan gør du
- Kom havregrynene i en blender og blend dem til groft havremel.
- Tilsæt æg, mælk, bagepulver og vaniljeekstrakt, og blend det hele til en ensartet dej.
- Hvis dejen er for tyk, kan du tilsætte lidt ekstra mælk. Er den for flydende, kan du justere med lidt hvedemel.
- Lad dejen hvile i cirka 5 minutter.
- Hæld dejen over i en skål.
- Skær bananerne i små bidder.
- Dyp hver bananbid i pandekagedejen.
- Steg bananbidderne på en pande med lidt smør, indtil de er gyldne på begge sider.
- Servér dem lune med friske bær og eventuelt et drys vaniljesukker.
Artiklen er baseret op informationer fra Frukt.no
Læs også: Sådan laver du den perfekte sunde og sprøde granola