Cremet chiagrød med bær og sprød topping

Dato:

Del denne artikel:

Del denne artikel:

Start dagen med en cremet, sund chiagrød spækket med bær og knas. En morgenmad, der både forkæler smagsløgene og kroppen!

Ingredienser (1 portion):

  • 2 spsk chiafrø
  • 2 dl usødet mandelmælk (eller anden plantemælk)
  • 1 tsk honning eller ahornsirup (valgfrit)
  • ½ tsk vaniljepulver
  • En håndfuld friske bær (blåbær, hindbær eller jordbær)
  • 1 spsk mandelsmør eller peanutbutter
  • En håndfuld ristede nødder eller granola til topping

Sådan gør du:

  1. Rør chiafrø, mandelmælk, vaniljepulver og honning sammen i en skål eller et glas.
  2. Stil blandingen i køleskabet i mindst 3 timer – gerne natten over.
  3. Når chiagrøden er blevet fast og cremet, rør rundt og top med bær, nøddesmør og sprød topping.
  4. Nyd med en god kop kaffe eller te – og føl dig mæt og energifyldt helt til frokost.

Læs også: Chiafrø i pandekager? Det vil ændre din morgenmad for altid

Andre Artikler

Tegnene på kræft, du aldrig bør ignorere

De fleste sygdomstegn skyldes heldigvis noget harmløst. Men der er visse symptomer, der kan være kroppens advarselslamper. Her...

Disse simple øvelser kan gøre dine hofter 10 år yngre

Vores moderne livsstil gør hofterne stive og ufleksible, hvilket kan føre til smerter og begrænset bevægelighed. Men med...

Kan stærk mad gavne din tarm – eller gøre skade? Her er hvad forskningen siger

Capsaicin – det stof, der giver chili sin brændende smag – påvirker langt mere end bare dine smagsløg....

Forskere forbinder denne blodtype med øget risiko for slagtilfælde

Ny forskning afslører, at din blodtype kan have betydning for risikoen for slagtilfælde før du fylder 60.

Tegnene på kræft, du aldrig bør ignorere

De fleste sygdomstegn skyldes heldigvis noget harmløst. Men der er visse symptomer, der kan være kroppens advarselslamper. Her...

Disse simple øvelser kan gøre dine hofter 10 år yngre

Vores moderne livsstil gør hofterne stive og ufleksible, hvilket kan føre til smerter og begrænset bevægelighed. Men med...

Kan stærk mad gavne din tarm – eller gøre skade? Her er hvad forskningen siger

Capsaicin – det stof, der giver chili sin brændende smag – påvirker langt mere end bare dine smagsløg....