Ingredienser (2-3 personer):
- 1 bundt grønne asparges
- 6-8 skiver serranoskinke (eller parmaskinke)
- 1 spsk ristede solsikkekerner
- Fintrevet skal fra ½ økologisk citron
- Friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Knæk de træede ender af aspargesene.
- Vikl en halv skive skinke omkring hver asparges.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 grader i 12-15 minutter, til skinken er sprød, og aspargesene er møre.
- Drys med ristede solsikkekerner, citronskal og lidt friskkværnet peber lige inden servering.
Perfekt som:
- Sund forårs-snack
- Let tilbehør til frokosten
- Salt og sprød forret
Læs også: Sprød broccoli med honning og valnødder – perfekt til grillen
Læs også: Kog ris som en mesterkok: Et hemmeligt trick gør forskellen