Grøntsager
- Asier
- Bladselleri
- Blomkål
- Broccoli
- Fennikel
- Forårsløg
- Grønkål
- Gulerod
- Hvidkål
- Jordskok
- Kartofler
- Kinakål
- Knudekål
- Kålrabi
- Løg
- Palmekål
- Pastinak
- Peberrod
- Persillerod
- Porre
- Radise
- Rodselleri
- Rosenkål
- Ræddike
- Rødbede
- Rødkål
- Savoykål
- Skalotteløg
- Tomater
Frugt
- Æble
- Pære
- Tranebær
Svampe
- Bøgehat
- Champignon
- Enoki
- Fløjlsfod
- Kejserhat
- Pigsvamp
- Portobello
- Østershat
LÆS OGSÅ: Diætistens råd: Disse 8 fødevarer bør du med fordel spise dagligt
Krydderurter
- Basilikum
- Brøndkarse
- Citronmelisse
- Dild (skærm)
- Estragon
- Karse
- Koriander
- Kørvel
- Merian
- Mynte
- Oregano
- Persille
- Purløg
- Rosmarin
- Salvie
- Timian
Fisk
- Helleflynder
- Kulmule
- Lyssej
- Mørksej
- Rødfisk
- Rødtunge
- Sild
- Torsk
- Østers
Artiklen er baseret på informationer fra Råvareguiden.
LÆS OGSÅ: Udnyt hele rødbedens sundhedsmæssige fordele med denne lækre opskrift
LÆS OGSÅ: Spis ris, pasta og kartofler rigtigt og øg dit vægttab