Disse frosne bær-bidder med yoghurt og mørk chokolade er perfekte som dessert eller som en frisk lille treat i løbet af dagen.
Ingredienser (4 portioner)
- 100 g frosne jordbær eller hindbær
- 1 dl vaniljeyoghurt
- 100 g mørk chokolade
- 1 tsk kokosolie eller neutral olie (valgfrit)
Sådan gør du
- Hak de frosne bær i mindre stykker.
- Kom bærrene i en skål og rør vaniljeyoghurten i.
- Fordel små klatter af bær- og yoghurtblandingen på en tallerken med bagepapir.
- Sæt tallerkenen i fryseren, og lad bidderne fryse i 1-2 timer, indtil de er faste.
- Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Tilsæt eventuelt kokosolie for at gøre chokoladen mere glat og blank.
- Smelt chokoladen i mikroovnen 15 sekunder ad gangen, og rør mellem hver gang, indtil den er helt smeltet.
- Dyp de frosne yoghurt-bidder i den smeltede chokolade.
- Læg dem tilbage på bagepapiret og opbevar dem i køleskabet, indtil de skal serveres.
Artiklen er baseret op informationer fra Frukt.no
Læs også: Sukkerfri citron-mandelkage