Ingredienser (ca. 12-15 stk.):
- 200 g udstenede dadler (gerne Medjool)
- 100 g mandler eller hasselnødder
- 2 spsk usødet kakaopulver
- 1 spsk kokosolie
- 1 nip salt
- 1 tsk vaniljepulver (valgfrit)
- Revet kokos, hakkede nødder eller kakao til rulning
Sådan gør du:
- Kom nødderne i en foodprocessor og blend til en grov mel.
- Tilsæt dadler, kakaopulver, kokosolie, salt og evt. vanilje.
- Blend det hele sammen til en klæbrig masse – det tager 1-2 minutter.
- Form små kugler med hænderne og rul dem i revet kokos eller kakaopulver.
- Stil dem i køleskabet i minimum 30 minutter, så de sætter sig.
Tip:
Du kan variere smagen ved at tilsætte appelsinskal, lakridspulver eller mynteekstrakt. Kuglerne kan også fryses og tages op ved behov.
Læs også: Derfor bør du måske tilsætte cola i din morgenkaffe