Green Gourmet A/S har offentliggjort en banebrydende klinisk undersøgelse, som fremhæver de omfattende sundhedsmæssige fordele ved økologisk KaLOHAS®, der er et 100% økologisk og bioaktivt frysetørret grønkålspulver.
Det skriver Green Gourmet i en pressemeddelelse.
Undersøgelsen, ledet af Lektor PhD. Per Bendix Jeppesen fra Aarhus Universitetshospital, beskriver at årsagen til de positive effekter på type 2-diabetes-patienter, kan skyldes øget frisætning af kroppens egenproduktion af GLP-1-hormon.
Hormonet spiller en central rolle i regulering af blodsukker, reducering af LDL-kolesterol og understøttelse af en sundmetabolisme, samt muligvis appetitnedsættende effekt.
Dokumenterede resultater
Studiet, offentliggjort i de videnskabelige tidsskrifter NCBI PubMed og Nutrients MDPI, viser markante sundhedsmæssige forbedringer blandt deltagere, der anvendte økologisk KaLOHAS® grønkålspulver.
Resultaterne inkluderer:
- Reduktion af HbA1c-niveauer, en vigtig indikator for blodsukkerkontrol.
- Forbedret insulinfølsomhed og vægttab.
- Nedsat kalorieindtag og støtte til en sundere tarmflora.
En naturlig løsning på moderne sundhedsudfordringer
Ud over blodsukkerregulering fremhæver studiet KaLOHAS®’ evne til at stimulere tarmens hormonproduktion og understøtte en sund bakteriebalance.
Produktets unikke bioaktive stoffer bidrager også til mental sundhed og kognitive funktioner, hvilket gør det til en helhedsorienteret løsning for moderne livsstilsudfordringer.
Artiklen er baseret på informationer fra Via Ritzau.