Ingredienser – bund:
- 2 æg
 - 2 modne bananer
 - 100 g havregryn (blendede til mel)
 - 1 tsk bagepulver
 - 1 tsk vaniljepulver
 - 1 nip salt
 
Ingredienser – topping:
- 300 g skyr
 - 1 spsk citronsaft
 - 2 spsk flydende honning eller agavesirup
 - 300 g friske jordbær i skiver
 - Evt. hakkede pistacienødder til pynt
 
Sådan gør du:
- Blend bananer og æg sammen til en jævn masse.
 - Tilsæt havremel, bagepulver, vanilje og salt – rør det hele godt sammen.
 - Hæld dejen i en bageform (ca. 20 cm) beklædt med bagepapir.
 - Bag ved 180 grader i ca. 20–25 minutter – tjek med en tandstik.
 - Afkøl bunden helt.
 - Rør skyr med citronsaft og honning – smag til.
 - Fordel cremen på bunden og top med jordbær og evt. lidt nødder.
 
Kagen holder sig frisk i køleskabet i 2 dage – hvis den da ikke er væk før!