Subscription Plans

Free limited access

Gratis
/ forever
  • Etiam est nibh, lobortis sit
  • Praesent euismod ac
  • Ut mollis pellentesque tortor
  • Nullam eu erat condimentum
  • Donec quis est ac felis
  • Orci varius natoque dolor

Member full access

100
DKK
10
DKK
DKK
0
/ year
  • Etiam est nibh, lobortis sit
  • Praesent euismod ac
  • Ut mollis pellentesque tortor
  • Nullam eu erat condimentum
  • Donec quis est ac felis
  • Orci varius natoque dolor
Yearly pricing
Monthly pricing

Denne opskrift på grillet nykål bliver din nye sommerfavorit

Dato:

Del denne artikel:

Del denne artikel:

Denne opskrift på grillet nykål med pesto, parmesan og pinjekerner vil få dine tænder til at løbe i vand.

Når solen bager, og grillen tændes, leder vi ofte efter det næste store grønne tilbehør, der både er hurtigt, lækkert og anderledes.

Glem grillede squash og peberfrugter – nykål har meldt sig på banen med sin sprøde sødme og bløde struktur.

Kombinationen af saftig grillet kål, cremet pesto, salt parmesan og nøddeagtige pinjekerner er alt, hvad du har brug for, når du vil imponere gæsterne eller bare opgradere din egen grilltallerken.

Grillet nykål

Opskriften er til 4 personer.

Læs også: Prøv en lækker vandmelonssandwich i dag og drop brødet

Ingredienser

  • 1 nykål
  • 4 spsk pesto (gerne hjemmelavet)
  • 4 spsk pinjekerner
  • 2 spsk revet parmesan
  • 4 spsk olie (olivenolie anbefales)
  • 1 tsk salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skær nykålen i fire tykke skiver på tværs, så hver skive holder sammen ved stokken.
  2. Læg skiverne i en stor skål og vend dem med olie, salt og peber. Har du ikke en skål, kan du også pensle eller gnide dem med olien direkte på en tallerken.
  3. Forvarm grillen til medium varme.
  4. Læg nykålsskiverne på grillen med en af indersiderne nedad. Grill i cirka 3 minutter, til overfladen får tydelige grillmærker og er brunet godt.
  5. Vend skiverne og grill den anden inderside i yderligere et par minutter.
  6. Til sidst lægges nykålen med “ryggen” nedad (yderbladene nedad), og grilles i cirka 5 minutter. Hvis yderbladene bliver for mørke, kan de fjernes før servering.
  7. Anret skiverne på et fad eller tallerkener. Top med pesto, drys med parmesan og drys de ristede pinjekerner over.

Tip: Server retten med en frisk kartoffelsalat og sæsonens sprøde grøntsager for en komplet og grøn grilltallerken.

Artiklen er baseret på informationer fra Frukt.no.

Læs også: Du laver salat forkert, hvis du ikke har prøvet denne kombi

Andre Artikler

Sunde rabarbersnitter med havre og banan – uden sukker og uden skyldfølelse

Lækre og sunde rabarbersnitter uden sukker og mel – perfekte som snack, madpakke eller morgenmad. Nemme at bage og fyldt med naturlig sødme!

Derfor virker det bedre at tage deodorant på om aftenen end om morgenen

Et simpelt skift i din hverdagsrutine kan være forskellen på en frisk dag – og en, hvor du kæmper mod sved og lugt.

Din seng kan gøre dig alvorligt syg – er du i farezonen?

Du tror måske, at du sover trygt, men din seng kan gemme på noget, der i værste fald kan give dig en alvorlig infektion.

Sådan snyder du dig selv slank med disse tricks til at kontrollere dine portioner

Det kan virke enkelt: Spis ikke for meget. Drik noget mindre. Men virkeligheden er, at mange af os...

Sunde rabarbersnitter med havre og banan – uden sukker og uden skyldfølelse

Lækre og sunde rabarbersnitter uden sukker og mel – perfekte som snack, madpakke eller morgenmad. Nemme at bage og fyldt med naturlig sødme!

Derfor virker det bedre at tage deodorant på om aftenen end om morgenen

Et simpelt skift i din hverdagsrutine kan være forskellen på en frisk dag – og en, hvor du kæmper mod sved og lugt.

Din seng kan gøre dig alvorligt syg – er du i farezonen?

Du tror måske, at du sover trygt, men din seng kan gemme på noget, der i værste fald kan give dig en alvorlig infektion.