Den største grund til, at folk elsker disse fladbrød, er deres kombination af simplicitet og sundhed.
Hytteosten gør dem ekstra luftige, og så er de spækket med protein, hvilket gør dem til et perfekt alternativ til almindeligt brød.
Lad os komme i gang med opskriften!
Opskrift på Hytteost Fladbrød
Opskriften giver 4 fladbrød.
Læs også: Cremet linselasagne med masser af smag – helt uden kød
Ingredienser
- 250 g hytteost
- 2 æg
- ½ tsk salt
- Krydderier – hvidløgspulver, oregano, chiliflager
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Blend hytteosten og æggene i en blender eller minihakker, så massen bliver helt glat.
- Tilsæt dernæst krydderier og rør dejen sammen.
- Hæld dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Fordel dejen med en ske og bag den i ovnen i 40 minutter til brødet er gyldent.
- Lad det køle af og skær det ud i passende størrelse.
Tip: Du kan også gøre fladbrødende søde ved at tilføje kanel eller honning i stedet for krydderierne.
Sådan bruger du hytteost fladbrød
Fladbrødene kan bruges på utallige måder:
- Wraps – Fyld dem med kylling, grøntsager og dressing.
- Pizzabund – Top med tomatsauce, ost og dine favorittingredienser.
- Sandwichbrød – Fold dem og fyld med ost og skinke.
- Tacos – Perfekt til hjemmelavede tacos eller quesadillas.
Læs også: Sund hjemmelavet pizza med fuldkornsbund, grønt og mozzarella